Hoe werkt het ?

Vergeet kaartleggen,

pendelen, helderzienden, mediums, guru’s, handlezers, tarotkaarten, geomancie, horoscoop van Chinese of westerse oorsprong en/of andere paragnosten.

Het raadplegen van het orakel. De I Tjing (I Ching of Yi King of Yiying). Deze methode behoort tot één van de oudste ter wereld.  De I Tjing kennis staat geschreven in het oudste boek ter wereld en stamt uit de tijd van de uitvinding van het geschrift, zijnde +/- 5000 jaar voor Christus. De echte kennis ervan is waarschijnlijk duizenden jaren ouder maar toen bestond er geen geschrift en werd elke wijsheid van mond tot mond overgebracht door de monniken die toen leefden. Letterlijk vertaald betekend I Tjing : Het boek der veranderingen.

In elke bibliotheek ter wereld is er minstens één I Ching, I Tjing, Yi King of Yiying boek te vinden.  Gedurende duizenden jaren was dit het enige boek dat toegelaten was bij de Chinese keizers en werd altijd geraadpleegd bij iedere onderneming, beslissing door de heersers.  Het moderne China heeft alle banden verbroken met de I Tjing, uit angst voor de kracht die er door kan ontstaan en de bevolking zou kunnen beïnvloeden. Dat is natuurlijk China in het huidig regime… Maar daar ga ik niet verder op in. Ieder zijn recht op vrije mening…

 

Soms heb ik helemaal geen vraag nodig om een juist beeld te geven van wat voor u van belang is. Vragen kunnen over alle mogelijke onderwerpen gaan, uit verleden heden en toekomst.

De I Tjing methode is DE ENIGE methode om met de kennis uit het door ons gekende universum te communiceren die NOOIT negatief  kan gebruikt worden.

De I Tjing heeft een ingebouwd veiligheidsmechanisme dat de mensheid behoedt om zwarte krachten te gebruiken, integendeel, het heft alle donkere energie op en verjaagt ze voor altijd. Iedereen die met de energie van de I Tjing in aanraking komt, kan alle negatieve en donkere energieën waarmee hij of zij ooit in contact mee is gekomen verbreken.

Alle mogelijke vloeken of andere negatieve zaken die op u zouden kunnen rusten of uw geest kunnen beïnvloeden, worden door de I Tjing methode opgespoord en definitief en voor altijd opgelost.

U kan het I Tjing orakel nooit gebruiken om iemand kwaad te doen, ook uzelf niet. Dat is de reden waarom het I Tjing orakel al duizenden jaren bestaat. De teksten zijn zo oud en wijs dat het heel wat ervaring vergt om die te begrijpen en in een hedendaagse vorm te vertalen.

Hier vindt u alles over ” Het Boek Der Veranderingen”

Alles in continu in verandering. Dat stopt nooit, net zoals de aarde blijft draaien en ook een energie opwekt die ons allemaal beïnvloedt.

Ik voorspel de toekomst door het boek te vertalen naar onze huidige tijdsgeest, door te begrijpen hoe de energie werkt en hoe deze energie verandert.